Конференція «Новий порядок декларування цін на лікарські засоби та вироби медичного призначення»

18 листопада 2014 р. відбулася конференція на тему «Новий порядок декларування цін на лікарські засоби та вироби медичного призначення» організована компанією «УКРМЕДСЕРТ»  спільно з компанією «Реєстрація і маркетинг консалтинг груп».
У рамках заходу було розглянуто новий порядок декларування цін у світлі Постанови КМУ від 02.07.2014 року №240 та спільного наказу МОЗ України та Мінекономрозвитку України від 20.08.2014 року №584/1011.
Серед запрошених до участі в конференції були представники відділу з питань обігу лікарських засобів Управління фармацевтичної діяльності МОЗ України та Державної інспекції України з контролю за цінами.
Учасники конференції розглянули й обговорили актуальні питання, пов’язані з новим порядком декларування зміни оптово-відпускних цін на фармацевтичну продукцію.
Усі присутні мали можливість отримати відповідь на свої запинання.

Доповіді (скачати):
«Державне регулювання цін на лікарські засоби» – Толкачова Я. А., заступник начальника Управління фармацевтичної діяльності МОЗ України – начальник відділу з питань обігу лікарських засобів.

«Нормативно-правові аспекти декларування цін на вироби медичного призначення та особливості формування досьє» – Сандуленко Н. В., головний спеціаліст відділу з питань обігу.

«Нормативно-правові аспекти декларування цін на лікарські засоби та особливості формування досьє» – Сандуленко Н. В., головний спеціаліст відділу з питань обігу.

Написано вБез рубрики

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *