Роль Уповноваженої особи при виробництві лікарських засобів важко переоцінити. Особи на яких покладено дані функції входять до ТОП-менеджменту фармацевтичного підприємства та мають найвищий рівень компетентності. Саме тому так важливо для них увесь час оновлювати та розширювати власні знання.
Керуючись власною місією компаніє «УКРМЕДСЕРТ» регулярно проводить заходи спеціалізовані до потреб Уповноважених осіб. Так, 04 квітня 2018 року відбувся семінар-практикум «Уповноважена особа. Практичні рекомендації», автором якого виступила кандидат фармацевтичних наук, Зіміна Олена Анатоліївна, яка має чотирнадцятирічний досвід перебування у ролі Уповноваженої особи.
Підчас семінару розкривалися питання ролі та функцій Уповноваженої особи відповідно до вимог нормативно-правових документів, а саме:
– Закону України «Про лікарські засоби»;
– Ліцензійних умов на виробництво лікарських засобів;
– Настанови з GMP;
– Додатків №№ 13 16 до Настанови з GMP;
– Міжнародних гармонізованих вимог до сертифікації серії;
– Директиви 2001/83/ЄС;
– Кодексів практики для Уповноважених осіб.
Олена Анатоліївна, маючи багаторічний досвід виконання обов’язків Уповноваженої особина фармацевтичному виробництві, наводила багато практичних прикладів реалізації нормативних вимог у практичній діяльності.
Слухачі задавали питаня з якими вони стикаються у своїй повсякденній практиці та отримали на них вичерпні відповіді. По завершенні кожен учасник отримав сертифікат, що підтверджує його компетентність у розглянутих питаннях.

Оставьте комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *