Міжнародний стандарт ISO 22000: 2018. Система менеджменту харчової безпеки. Вимоги до будь-якої організації, яка бере участь у ланцюзі створення харчової продукції

Детальніше

Цільова аудиторія: фахівці підприємств харчового сектора і виробників біологічно активних добавок

Програма:
1. Введення
2. Концепція організації безпеки харчових продуктів
3. Вимоги стандарту (1-7 розділ)
4. Програма попередніх умов (PRP) – фундамент побудови ефективної системи харчової безпеки
5. Управління небезпеками – принципи НАССР
6. Вилучення та відкликання – що це?
7. Вимога стандарту (9-10 розділ)
8. Розробка і впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів.

Вартість навчання: визначається індивідуально виходячи з складності теми, кількості учасників та тривалості навчання.

У вартість навчання входить: інформаційне обслуговування, навчальні матеріали в електронному вигляді.

Похожие семинары

Это заголовок

Проснувшись однажды утром после беспокойного сна, Грегор Замза обнаружил, что он у себя в постели превратился в страшное насекомое.

Это заголовок

Проснувшись однажды утром после беспокойного сна, Грегор Замза обнаружил, что он у себя в постели превратился в страшное насекомое.

Это заголовок

Проснувшись однажды утром после беспокойного сна, Грегор Замза обнаружил, что он у себя в постели превратился в страшное насекомое.

Это заголовок

Проснувшись однажды утром после беспокойного сна, Грегор Замза обнаружил, что он у себя в постели превратился в страшное насекомое.

Контакти

За більш детальною інформацією просимо звертатись:

Якубенко Людмила
+38 (067) 249-24-43
E-mail: sales@ukrmedcert.org.ua

 
+38 (067) 549-61-64
E-mail: manager@ukrmedcert.org.ua

Форма зворотнього зв’язку

Адреса:
вул. Михайла Драгоманова 1-A

Графік роботи
ПН-ПТ: з 9:00 до 18:00

E-mail:
ukrmedcert@ukrmedcert.org.ua

Телефони:
+38 (044) 390-63-27

UKRMEDCERT © 2019 Всі права захищені.